lördag 18 juli 2009

Kvällens cacherunda 18 juli (# 718 och 719)


Det blev ingen höjdarkväll (trots bilden) på cachefinnandet ikväll... Det började dock bra med "Brunnsbo" som jag gått bet på en gång förut och jag förstod att den var lite klurig på loggarna så jag fick göra ett nytt försök. Inga problem denna gång när man söker efter udda cachar.

Så vidare till kvällens mål, "Gbg High #1" (se bilden). Trodde jag hade tagit alla men det saknades en. Först försökte jag via en lekplats in i skogen men det blev stopp. Terrängen var alltför upp och ner och blöt. Så tillbaka till bilen och söker mig runt och finner en stig in i skogen. Den passar bättre. Lite fram och tillbaka och jag kommer rakt på trapporna. Jag hade läst på loggarna att det fanns trappor och det var kalas. Lätt som en vind uppför berget och plötsligt var jag högre än cachen som hittades närapå omedelbart. Skönt!

Så vidare till "Lillhagens egnahem" som verkade vara lagom svår. Fann vägen/stigen till platsen, som dock var mycket "sticksig" pga. enar m.m. Det blev betydligt jobbigare än jag hade tänkt mig. Väl på plats letades området av men ingen cache. Kollade i iPhonen på en spoilerbild och det är ju där jag söker... även intilliggande gömställen letas av, men ingen cache. Det får bli en DNF och meddelade till ägaren att cachen troligtvis är mugglad.

Vidare till nästa cache som fick bli en gammal sparad "Nyårs-feber", men där blev jag dragen i näsan. Den låg inte på platsen utan bara ett meddelande att "så lätt var det inte - hem och fundera vidare"???

Jaha fortsätter mot "Pen-in-pen" men där är det så övervuxet och blött att jag struntar i att söka.

Sista för kvällen får bli "Ascom" och den visade sig vara svår att ens närma sig, dessutom börjar jag känna av blöta fötter och byxor så det fick räcka för dagen.

Så det blev "bara" två cachar ikväll och fyra missar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar